Aanbiedingen rondreis Zuid Afrika 2015

Aanbiedingen rondreis Zuid Afrika 2015

Reizen naar Zuid Afrika zijn erg populair. Er zijn talloze aanbieders die vakanties naar Zuid Afrika aanbieden. Dit variert van Fly-Drive vakanties Zuid Afrika, tot groepsrondreizen en individuele rondreizen Zuid Afrika. Aanbieding rondreis Zuid AfrikaHoe dan ook: de concurrentie voor Zuid Afrika reizen is fors en dat maakt het moeilijk om een goede keuze te maken. Wanneer je er over denkt om een rondreis Zuid Afrika of een groepsreis Zuid Afrika te gaan maken in 2015 dan ben je vast al druk aan het plannen. Maar een andere mogelijkheid die je hebt is de last minute reizen richting Zuid Afrika in de gaten te houden om op die manier een goedkope vakantie af te dwingen.

In sommige gevallen kan een aantrekkelijke aanbieding voor een goedkope Zuid Afrika vakantie je net dat extra zetje geven. Wij proberen voortdurend op internet goede aanbiedingen te vinden voor een vakantie Zuid Afrika. Deze aanbiedingen plaatsen wij vervolgens op deze pagina.

 

Het mooiste van Zuid Afrika, Lesotho en Swaziland

1649
  • Tijdens deze rondreis Zuid Afrika 2015 logeer je op de grens van het Kruger National Park en gaan je op zoek naar de Big Five. Heb je in het Kruger Park geen succes, dan krijg je zeker in het HluHluwe park een herkansing.
  • Misschien kom je daar ook wel de zeldzame zwarte neushoorn of een “gewone witte neushoorn” tegen tijdens een gamedrive. Vakantie Zuid AfrikaVerder reis je onder andere naar Swaziland en wordt je uitgenodigd om mee te dansen bij de Zulu’s. Ook krijg je de kans om lekker uit te waaien aan de kust in St. Lucia en Durban en logeer je tot slot aan de voet van de imposante Drakensbergen.
  • Deze 16 daagse rondreis wordt aangeboden vanaf €1649. Bekijk de details van deze rondreis Zuid Afrika

Langs de westkust van Zuid Afrika naar Namibie en Botswana

3595
  • rondreis zuid afrika kaapstadWanneer je in 2015 een rondreis Zuid Afrika wilt maken, maar niet de gebaande paden wilt volgen, dan is deze reis misschien wel wat voor jou. In 24 dagen tijd reis je vanaf Kaapstad langs de prachtige westkust van Zuid Afrika naar Fish River Canyon en de Sossuvlei in Namibie en via Botswana naar de Victoriawatervallen in Zambia. Deze unieke groepsreis Zuid Afrika belooft een waar avontuur te worden, waarbij je de mooiste plekken van West Zuid Afrika, Namibie en Botswana zult ontdekken.
  • Deze 24 daagse rondreis kan je hier boeken vanaf €3595

Liever op een individuele rondreis Zuid Afrika?

Wanneer je op vakantie naar Zuid Afrika wilt, dan kan je natuurlijk kiezen voor een rondreis Zuid Afrika in groepsverband.
Een rondreis Zuid Afrika kan je echter ook uitstekend zelf plannen. Er zijn enkele aanbieders die je hierbij kunnen helpen.

Stel zelf je reis samen
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.9/5]

Pin It on Pinterest

Share This